شب های عید و سال نو شب هایی پر از میهمانی و رفت و آمد است به همین دلیل شاید وقتی برای درست کردن شام نداشته باشید. این شامی تن ماهی می تواند یک شام سریع و خوش طعم برای شما باشد.
در طب سنتی توصیه میشود همراه ماهی برخی مواد غذایی مصرف شود تا از مضرات آن بکاهد. از سوی دیگر، همزمانی خوردن ماهی با بعضی غذاها و چاشنیها مناسب نیست.
از نظر طب سنتی، ماهی مزاج سرد و تری دارد. ماهیهایی که در اقیانوس و آبهای شور زندگی میکنند، سردی و تری کمتری دارند اما ماهی ایدهآل، ماهیای است که در آبهای روان و شیرین زندگی کند. این نوع ماهی، ماهی معتدل از نظر مزاج است.
مثلاً خوردن همزمان ماهی با تخممرغ، شیر و هر چه مزه ترشی دارد مثل آبلیمو یا ترشی و سیرترشی توصیه نمیشود.
طرز پخت شامی تن ماهی
مواد لازم:
۲ عدد سیب زمینی متوسط یک قوطی تن ماهی ۳ عدد تخم مرغ ۳ساقه پیازچه ۲ قاشق سوپ خوری ریحان خردشده یک حبه سیر نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم آرد یا پودر سوخاری به مقدار لازم روغن به مقدار لازم
۱٫ سیبزمینیها را بپزید و درظرفی رنده کنید اما دقت کنید نباید سیبزمینیها به صورت پوره نرم شود.
۲٫ روغن تن ماهی را کاملاً بگیرید و گوشت آن را باچنگال له کنید.
۳٫ تن ماهی را به سیبزمینی اضافه کنید.همه سبزیجات شامل پیازچه و ریحان خرد شده را به مخلوط سیبزمینی و تن ماهی بیفزایید.
۴٫ تخم مرغ، سیر له شده، نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط شامی تن ماهی اضافه کنید و با چنگال مخلوط را هم بزنید تا مواد یکدست شود.
۵٫ از مواد به اندازه یک گلوله بردارید و با دست آن را پهن کنید به طوری که شکل دایرهای به ضخامت ۲ سانتیمتر بگیرد.
۶٫ دو طرف شامی تن ماهی را با آرد یا پودر سوخاری بپوشانید و در روغن سرخ کنید.
نکته: برای اینکه سیبزمینی به شکل پوره در نیاید صبر کنید تا خنک شود سپس آن را رنده کنید.