حرف ای ترین دستور تهیه دیپ چدار

سس چدار یا دیپ پنیر چدار یک طعم دهنده زرد کشدار است که غالبا برای مزه دادن به غذاهای فست فودی و انواع ماکارونی استفاده می شود . این سس یکی از محبوبترین انواع سس در انگلستان و آمریکا بوده است که این روزها در همه کشورهای دنیا طرفداران خاص خود را دارد . اگر شما هم طعم خاص و عطر متفاوت این سس را در یک رستوران تجربه کرده اید و بدتان نمی آید که خودتان در خانه هم یک دیپ چدار با رنگ و بو و عطر دیپ چدار رستورانی را امتحان کنید و در جستجوی دستور تهیه سس چدار هستید با ما در تانما همراه شوید و حرفه ای ترین طرز تهیه سس چدار خانگی را بخوانید .

دستور تهیه سس چدار

سس چدار حرفه ای

مواد لازم برای تهیه سس پنیر چدار

مواد لازم تهیه سس چدار موادی خاص و دور از دسترس نیستند و همه آنها به راحتی در فروشگاه های مواد غذایی در دسترس هستند

این مواد به شرح زیرند :

  • کره سه قاشق غذاخوری
  • نمک یک چهارم قاشق مرباخوری
  • آرد سه قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه آسیاب شده یک چهارم قاشق مرباخوری
  • پودر خردل یک چهارم قاشق مرباخوری
  • پنیر چدار (رنده شده) یک پیمانه
  • شیر پرچرب یک ونیم پیمانه
دستور تهیه سس چدار

طرز تهیه دیپ چدار

طرز تهیه و دستور العمل خانگی پنیر چدار

طرز تهیه دیپ چدار آسان است و درست کردن یه پنیر چدار خانگی پیچیدگی چندانی ندارد و شما می توانید با تهیه مواد اولیه لازم و پشت سر گذاشتن چهار مرحله طعم خاص سس چدار را در خانه و در کنار سفره خانواده تان تجربه کنید در زیر مراحل تهیه این سس به تفکیک و با جزئیات بیان شده است.

مرحله اول

برای تهیه یک سس چدار خوش طعم پس از آماده سازی مواد اولیه می بایست سه قاشق غذاخوری کره را در یک ظرف خوراک پزی (قابلمه) روی حرارت قرار داد تا با گرمای شعله کاملا ذوب شود.

مرحله دوم

پس از ذوب شدن کره قابلمه را از روی شعله بردارید و نمک، پودر خردل و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید. پس از آن قابلمه را بار دیگر روی حرارت گذاشته و یک دقیقه دیگر مواد را روی حرارت هم بزنید.

دستور تهیه سس چدار

طرز تهیه سس چدار

مرحله سوم

حالاا نوبت اضافه کردن شیر به ترکیبات قبلی است. شیرپرچرب را کم کم به مواد اضافه کنید و هم چنان به هم زدن ادامه دهید تا موادتان کاملا با یکدیگر ترکیب شوند. صبر کنیدتا مواد حدود پنج دقیقه روی شعله ملایم اجاق گاز بمانند تا کم کم غلظت لازم را به دست بیاورند.

مرحله چهارم

در مرحله نهایی از تهیه سس پنیر چدار لازم است که پنیر چدار رنده شده را به ظرف اضافه کنید و مواد را دائم هم بزنید تا پنیر کاملا ذوب شده و مایع زرد رنگ و یکدستی آماده شود.

دستور تهیه سس چدار

دیپ چدار حرفه ای

فوت و فن های تهیه سس پنیر چدار

بهتر است در تمام مراحل تهیه سس پنیر چدار حرارت بسیار ملایم و کم باشد.

شما می توانید علاوه بر مواد ذکر شده در دستور بالا در انتها مقداری پنیر پارمزان را سس اضافه کنید.

چنانچه از رنگ سس خود راضی نبودید می توانید مقداری زعفران به آن اضافه کنید.

در تهیه دیپ پنیری چدار می توان از پنیر های ورقه ای استفاده کرد که دراین صورت نیازی به رنده کردن پنیر چدار نیست.

سس پنیری چدار به صورت تند نیز سرو می شود.

بهتر است را به صورت تازه مصرف کنید و برای هر بار استفاده سس تازه ای درست کنید.

این سس بمدت یک هفته در یخچال باقی می ماند.

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید