از رایج ترین فعالیت هایی که هر فردی برای زیبایی دست های خود انجام می دهد کاشت ناخت است که خانم ها برای زیبایی و همچنین پوشاندن مشکلات ناخن های خود که رنگ و روی جالبی ندارند می توان از این فعالیت استفاده کرد. کاشت ناحن مصنوعی سبب نرسیدن اکسیژن به بافت زیر ناخن می شود که این موضوع می تواند عوارض خطرناکی را به دنبال داشته باشد و همین موضوع آسیب های بسیاری به ناخن های شما می رساند. زیبایی دست ها و ناخن ها برای خانم ها و دختر خانم ها از اهمیت بالایی برخوردار است و بسیاری از افراد به کاشت ناخن رو می آورد و شما باید از عوارض

آن اطلاع داشته باشید.

کاشت ناخن

کاشت ناخن

عوارض کاشت ناخن

از جمله عوارض کاشت ناخن می توان به تغییر رنگ ناخن،التهاب دور ناخن،عفونت های قارچی،اگزمای تماسی،شل شدن ناخن ها و ترک و شکاف ناخن اشاره کرد. استفاده طولانی مدت از ناخن های کاشته شده سبب می گردد تا واکنش های دردناک و شدید به مانند عفونت پوستی در اطراف ناخن ها و یا شل شدن ناخن ها را به دنبال داشته باشد. کاشت ناخن سبب می گردد تا ناخن های طبیعی شما نازک تر شده و مات تر گردد که در مواردی جهت و محور ناخن را تغییر می دهد. اگر می خواهید ناخن های مصنوعی را استفاده کنید باید هر 3 ماه یک بار آن ها را برداشته تا ناخن های طبیعی شما استراحت کنند. به هنگام استفاده از ناخن های مصنوعی، عموما از چسب ها برای چسباندن آن استفاده می شود که این چسب ها حاوی methacrylate که ماده ای حساسیت زاست می باشد و امکان ترک و شکاف ناخن در آن وجود دارد.

عوارض کاشت ناخن

عوارض کاشت ناخن

پوشاندن ناخن ها با استفاده از وسیله ای به مانند چسب که در ترکیبات آن آکریلات وجود دارد می تواند از نظر طبی و پزشکی، عوارض زیادی داشته باشد که از جمله آن ها می توان به پوسته ریزی، تغییر بافت ناخت و عفونت های قارچی اشاره کرد و استافده از این نوع ناخن های کاشته شده برای افراد توصیه نمی گردد مگر این که ناخن های ان ها بر اثر بیماری ای ژنتیکی از بین رفته باشد. با توجه به گزارش هایی که وجود دارد، استفاده از چسب هایی که برای ناخن های مصنوعی استفاده می شود می تواند باعث مسمومیت و حتی فوت افراد آرایشگر شود چرا که این نوع چسب های عموما سم سیانید را آزاد می کند که بخار ناشی از این سم نیز می تواند موجب مسمومیت شود.

کاشت ناخن و عوارض آن

کاشت ناخن و عوارض آن

اگر ناخن هایی دارید که مشکل دارند بهتر است به جای کاشتن ناخن به دنبال زیبایی و سلامت ناخن های خود باشید و به متخصص پوست مراجعه کنید تا از عوارض کاشتن ناخن دور باشید. دقت کنید که برای داشتن ناخن های زیبا و سالم، راهکار هایی وجود دارد که از جمله آن های این است که پس از کار با مواد کثیف، فوری ناخن های خود را تمیز کنید. دقت کنید که بهتر است از یک جهت ناخن های خود را سوهان بکشید چرا که اگر در دو جهت بکشید، ناخن های شما شکننده می شود. بهتر است مواد غذایی دارای سیلیکون و سولفور استفاده کنید و مصرف روزانه بیوتین بسیار کمک کننده است.دقت کنید که نوشیدن آب باعث استحکام ناخن ها می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید