وی با اشاره به اینکه هر کسی می‌تواند بدون هزینه و با صرف چند دقیقه وقت، آگهی مدنظر خود را در سایت‌های خرید و فروش اینترنتی منتشر کند، خاطرنشان کرد: در همین مورد پدیده جدیدی که در بازار خودرو با آن مواجه هستیم درج قیمت‌های نجومی و غیرواقعی و پرت برای خودرو از سوی دلالان در سایت‌های خرید و فروش اینترنتی همچون دیوار و با ما است.

فیک بودن قیمت خودرو در شبکه های اجتماعی

رییس اتحادیه صنف نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی تهران ادامه داد: به عنوان مثال موجی که درباره پراید ۴۵ و ۵۰ میلیون تومانی در جامعه به راه افتاد مربوط به همین دسته از اقدامات بود در حالی که در بازار واقعی خودرو به هیچ وجه شاهد چنین قیمت‌هایی نبودیم.

قیمت خودرو

فیک بودن قیمت خودرو در سایتهای اینترنتی

 

وی افزود: متاسفانه فراگیر شدن شبکه ‌های اجتماعی نیز به این فضا دامن زده است به‌گونه‌ای که قیمت‌های پرت و غیرواقعی درج شده در سایت‌های خرید و فروش اینترنتی در شبکه‌های اجتماعی به‌ویژه کانال‌های تلگرامی منتشر و دست به دست می‌شود و می‌گویند فلان خودرو به فلان قیمت رسید در حالیکه در بازار واقعی خودرو چنین اتفاقی نیفتاده است.

موتمنی با بیان اینکه مصرف ‌کنندگان باید دقت کرده و فریب این افراد را نخورند، تصریح کرد: ما بارها اعلام کرده‌ایم که مسوولان باید تدابیری برای فعالیت سایت‌های خرید و فروش اینترنتی بیندیشند و مانع از اعلام قیمت‌های نجومی و غیرواقعی برای خودرو و دیگر کالاها شوند زیرا اینگونه اقدامات موجب به هم ریختن بازارها می‌شود. در این زمینه مردم قیمت‌های واقعی بازار خودرو را از رسانه‌های رسمی همچون خبرگزاری‌ها و صداوسیما دنبال کنند.

به گزارش ایسنا، پیش از این در گزارشی عنوان شد در حالیکه دلالان و واسطه‌های بازار خودرو، قیمت‌های نجومی و تخیلی برای خودروهای داخلی عنوان می‌کنند خبری از سازمان‌های نظارتی و برخورد با گران‌فروشان نیست.

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید