حمیدرضا امیری در گفت و گو با مهر اظهار داشت: طی بازدید صورت گرفته توسط کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شهرستان اصفهان از یک مکان غیرمجاز قطعه بندی، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی بیش از ۵۰۰ کیلوگرم  گوشت مرغ با شرایط نامناسب بهداشتی کشف و ضبط و متخلفین به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی با بیان اینکه در این کارگاه همچنین نشان تجاری جعل می شد، افزود: در این کارگاه مقادیری لیبل غیرمجاز کشف که با توجه به بررسی بازرسان مشخص شد در این محل نشان تجاری جعل می‌شده است.

نظارت 40 ناظر بهداشتی بر مراکز عرضه

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان اعلام کرد: بیش از ۴۰ نفر ناظر بهداشتی در مراکز عمده عرضه سطح استان مستقر هستند که بر آخرین حلقه نظارتی یعنی توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی و مرغ نظارت می‌کنند.

500 کیلوگرم مرغ فاسد

کشف 500 کیلوگرم مرغ فاسد

 

وی ادامه داد:  شهروندان دقت کنند ضمن خرید از مراکز معتبر، در صورت مشاهده نقص در اطلاعات درج شده بر روی برچسب محصولات و یا مشاهده تخلفات بهداشتی با شماره ۱۵۱۲ تماس بگیرند.

امیری اعلام کرد: در برچسب فرآورده‌های خام دامی و مرغ باید کد پروانه بهداشتی بهره برداری از اداره کل دامپزشکی استان، آدرس کارگاه، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء، شرایط نگهداری و نام محصول درج شود.

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید