کاشت مو روش‎ها‎ی متفاوتی دارد که در هر صورت به رشد موها می انجامد. بهترین روش کاشت مو زمانی انجام می‎شود که نتیجه کار به موهای طبیعی شباهت

داشته باشد.تانما در این مقاله به نکاتی که بهتراست قبل از کاشت مو بدانید پرداخته است تا شما بتوانید به بهترین نحو انتخاب کنید.

مراقبتهای قبل از کاشت مو

کاشت و پیوند مو این روزها با چند روش انجام می شود، که اغلب آن ها بسیار مطمئن هستند و تا به حال نیز نتایج خوبی دیده شده است و اکثر بیماران از انجام آن رضایت داشته اند.

هرچند این عمل بسیار ساده و بی خطر است اما رعایت کامل نکات ایمنی و تخصص پزشک برای حفظ سلامت بیمار و به دست آمدن نتیجه مطلوب ضروری است، همچنین به دلیل حساسیت زیاد این عمل لازم است به طور تیمی انجام شود.

بنابراین اگر شما هم داوطلب پیوند مو هستید، نخستین گام مهم یافتن یک جراح باتجربه است تا در قبال صرف وقت و هزینه جراحی بتوانید به نتیجه رضایت بخش برسید و همچنین لازم است که خودتان نیز اطلاعات بیشتری درباره پیوند مو بدانید. این روزها 2 روش FUTو FITجزو رایج ترین روش های کاشت مو هستند که با مشورت پزشک خود می توانید مناسب ترین را انتخاب کنید، در واقع فولیکول های مو را به صورت تک تک و با همان حالت طبیعی می کارند، موهای کاشته شده همانند موهای طبیعی رشد خواهند کرد.

کاشت مو

مراقبت های قبل کاشت مو

نکات قبل از کاشت مو

زمانی که تحقیقات لازم را به عمل آوردید و کلینیک مورد نظر برای انجام کاشت مو را انتخاب کردید و مشاوره های لازم را جهت انجام بهترین روش کاشت مو دریافت نمودید، زمان آن رسیده است که پس از تعیین وقت عمل، خود را برای روز مشخص شده برای کاشت مو آماده کنید.

اول

هیجان زده باشید! بالاخره پس از مدت ها تحقیق و پرس و جو کلینیک کاشت مو مناسب را انتخاب کرده اید و موفق به گرفتن تصمیم مهمی شده اید.

لازم نیست در مورد روند عمل کاشت موی خود فکر کنید و این موضوع را کاملا به پزشک و دستیاران کلینیک کاشت مو رنسانس بسپارید. راجع به جنبه های پزشکی و جراحی کاشت موی خود نگرانی بیش از حد به خود راه ندهید

پزشکان و تیم کاشت موی ما به شما اطمینان می دهیم هیچ موضوع نگران کننده ای در پروسه کاشت مو وجود ندارد.

کاشت مو در علم پزشکی یک عمل جزئی و بی خطر ( حتی اگر بتوان نام عمل روی آن گذاشت) به حساب می آید و تا کنون در میان صدها عمل کاشت و ترمیم مو هیچ مشکلی برای مراجعه کنندگان کلینیک رنسانس پیش نیامده. همه چیز را به پزشکان مجرب مرکز رنسانس بسپارید.

دوم

دو هفته قبل از کاشت مو از مصرف موارد زیر خودداری کنید

  • ویتامین و مکمل ها. بعضی از این ویتامین ها مانند ویتامین E باعث رقیق شدن خون می شوند.
  • از مصرف قرص آسپرین نیز به دلیل رقیق شدن خون خودداری نمایید.
  • مصرف چای را کاهش دهید.
  • الکل مصرف نکنید. مصرف الکل به شدت باعث رقیق شدن خون می گردد.
  • رژیم لاغری را کنار بگذارید.

این به معنی پر خوری نیست بلکه به معنی مصرف عادی مواد غذایی است. زیرا معمولا افرادی که تحت رژیم های سخت لاغری هستند بدلیل تغییر در سوخت و سازهای بدن، ممکن است پس از عمل کاشت مو دیرتر بهبود یابند. بنابراین از دوهفته پیش از کاشت مو رژیم غذایی عادی را دنبال کنید.

یک هفته قبل از کاشت مو

  • از تمرینات ورزشی سخت، وزنه زدن و دویدن زیاد خودداری کنید.
  • تاکید می کنیم همچنان از مصرف الکل و آسپرین اجتناب نمایید.

سه روز قبل از کاشت مو

سعی کنید شبها خوب بخوابید. ممکن است کمی هیجان زده یا نگران باشید که کاملا طبیعی است. با این حال بخاطر داشته باشید که کاشت مو عمل خطرناکی نیست و هیچ مسئله ای سلامت شما را به خطر نخواهد انداخت. صدها عمل کاشت مو در کلینیک رنسانس انجام گرفته پس جایی برای نگرانی وجود ندارد. بجای فکر بیش از حد در مورد عمل کاشت مو به موهای جدیدی که در آینده خواهد رویید تمرکز کنید.

یک روز قبل از کاشت مو

با کلینیک کاشت مو رنسانس تماس بگیرید و آمادگی خود را برای انجام عمل اعلام کرده از آنها بخواهید اگر توصیه های دیگری وجود دارد به شما اطلاع دهند. اگر به صورت معمول دارو مصرف می کنید مصرف آن را ادامه دهید مگر اینکه پزشک کاشت مو توصیه به عدم مصرف آن ها نماید.

برای مثال می توانید به مصرف داروهای فشارخون یا داروهای مربوط به دیابت با نظر پزشک ادامه دهید.

شب قبل از عمل کاشت مو لباس های مناسب را برای فردا آماده کنید. سعی کنید لباس های راحت بپوشید که درآوردن و پوشیدن آنها راحت باشد. بهترین گزینه پوشیدن یک پیراهن دکمه دار به همراه شلوار و کفش راحت است.

از پوشیدن تیشرت های یقه دار در روز عمل و روز پس از عمل که مجدد به کلینیک مراجعه می کنید، خودداری کنید زیرا هنگام پوشیدن و درآوردن تیشرت به گرفت های کاشته شده آسیب خواهد رسید.

بخاطر داشته باشید بهتر است با یک شخص دیگر جهت همراهی یا بازگرداندن شما به منزل پس از عمل، هماهنگی های لازم را انجام دهید. حتی می توانید از تاکسی برای بازگشت خود استفاده کنید بهرحال توصیه ما این است که پس از عمل کاشت مو خودتان رانندگی نکنید.

بهترین مسیر را برای رسیدن به کلینیک انتخاب کنید تا بدلیل ترافیک و نگرانی از دیر رسیدن دچار استرس نشوید. بنابراین کمی زودتر به سمت کلینیک کاشت مو حرکت کنید و بهترین مسیر را انتخاب نمایید.

می توانید شب قبل از عمل کاشت مو، از خود چند عکس بگیرید تا خود را 9 تا 12 ماه بعد از کاشت مو با این عکس ها مقایسه کنید.

شب قبل از کاشت مو شام مناسبی میل کنید که پروتئین، کربوهیدرات و قند کافی داشته باشد. خوردن کمی سیب زمینی پخته یا سرخ شده قبل از غذا و حتی خوردن یک بستنی بعد از شام می تواند گزینه های مناسبی باشد.

قبل از خواب دوش گرفته و موهای خود را با شامپو بشویید.

سعی کنید زودتر از همیشه به رخت خواب رفته و بدون نگرانی بخوابید.

صبح روز کاشت مو

صبح زود از خواب بیدار شوید. مجددا دوش گرفته و تمام قسمت های سر و موهای خود را کاملا با شامپو بشویید.

صبحانه کامل بخورید. لازم نیست مواد خوراکی خیلی سنگین و چرب میل کنید. خوردن یک صبحانه سبک و معمولی کافی است. هدف از این کار افزایش قند خون است زیرا زمانی که استرس دارید قند خون شروع به افت کرده و ممکن احساس ناخوشایندی به شما دست دهد.

وجود کربوهیدرات و شیرینی کافی در صبحانه می تواند تا حد زیادی به این مسئله کمک نماید. برای مثال یک لیوان آب پرتغال و کمی کیک یا شیرینی.

بهتر است از خوردن مواد کافئین دار مانند قهوه خودداری کنید زیرا باعث افزایش اضطراب قبل از کاشت مو می شود.

هرچند اگر صبح ها عادت به خوردن قهوه دارید می توانید یک فنجان قهوه یا نسکافه بنوشید.

نوشیدن یا عدم نوشیدن مواد کافئین دار روی کاشت مو شما تاثیری ندارد و تنها دلیل اینکه توصیه به نوشیدن آنها نمی کنیم این است که ممکن است استرس شما را افزایش دهد.

به گونه ای برنامه ریزی کنید که یک ساعت زودتر به کلینیک کاشت مو برسید.

زمانی که به مرکز کاشت مو برسید متوجه خواهید شد که همه چیز از پیش هماهنگ شده و پزشکان و دستیاران کلینیک رنسانس منتظر شما هستند.

بنابراین باقی امور را به آنان بسپارید و از فکر کردن به موها و چهره جدید خود در چند ماه آینده لذت ببرید.

کاشت مو

نکات قبل کاشت مو

مزوتراپی مو

مزوتراپی در اصل یک روش درمانی جایگزین است که برای درمان ریزش مو با الگوهای مردانه و زنانه به کار می رود. اثربخشی این روش از طریق تنظیم مقدار عوامل رشد، پروتئین ها و ویتامین ها در پوست سر بیمارانی است که دچار ریزش مو شده اند.

بدون تردید، مزوتراپی امروزه به عنوان یکی از سریع ترین راهکارها برای درمان ریزش مو از طریق بازیابی تعادل هورمونی و غلبه بر تأثیر منفی هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) بر ریزش موی سر شناخته می شود.

روشی که بدون نیاز به جراحی و بانک مو بهترین نتیجه را از طریق کارکردی غیر تتهاجمی بر جای میگذارد .

مزوتراپی مو یک روش درمانی است که از طریق تزریق داروها، ویتامین ها و عناصر غذایی به داخل پوست سر عمل می کند و به چند روش مختلف قابل اجرا است. داروهای تزریقی در روش مزوتراپی به وسیله یک سوزن کوچک در عمق یک میلی متری پوست سر (محل وجود فولیکول های مو) قرار داده می شود.

این روش کاملاً بدون درد است. به این ترتیب بر تأثیر پوست سر به عنوان یک مانع در برابر رشد موها غلبه می شود و مقدار کافی از داروها و مواد تقویت کننده رشد مو دقیقاً در همان نقطه ای که لازم است، تأمین می شود. عمل مزوتراپی در حدود 40 دقیقه زمان می برد.

مزوتراپی موی سر نتایج بسیار سریع و خوبی در درمان ریزش مو حاصل می کند، زیرا در این روش، داروها مستقیماً در محل ریشه مو و دقیقاً به همان مقداری که لازم هستند تزریق می شوند.

در واقع مقدار دقیق مواد و عناصر مورد نیاز برای رشد موها را به وسیله هیچ روش درمانی دیگری نمی توان تأمین کرد. به همین علت است که مزوتراپی برای درمان بیماری های مختلف مربوط به موها مورد استفاده قرار می گیرد.

انتخاب ترکیب دارویی که در روش مزوتراپی تزریق می شود، به صورت اختصاصی برای هر بیمار انجام می گیرد و این ترکیب بر اساس وضعیت سلامت عمومی بیمار و نوع عارضه ای که باعث ریزش مو در او شده است، تعیین می شود.

کاشت مو

مزوتراپی مو

کاشت مو چیست

مفهوم اصلی كاشت مو كاملا آسان و قابل فهم است . موهایی كه در نواحی كناره های سر و قسمت تحتانی پشت سر رشد میكنند در اغلب افراد دائمی و بدون ریزش هستند. موهای این نواحی حتی در درجات پیشرفته طاسی مردانه نیز باقی میمانند.
علت این امر حساس نبودن پیاز مو های این قسمت نسبت به هورمون DHT است كه این هورمون یكی از مشتقات هورمون های جنسی مردانه یعنی تستسترون می باشد . در عمل كاشت موی طبیعی این پیازهای مو برداشت شده و به قسمت های كم پشت یا فاقد مو در سر انتقال یافته و در این نواحی پیوند زده می شود.

در این جابجایی خصوصیات پیازهای مو نیز همراه با انها انتقال می یابد.بنابراین موهای دائمی همچنان دائمی و بدون ریزش باقی می مانند بدون در نظر گرفتن اینكه در چه قسمت های كاشته شده اند.

به این پدیده ((غالب بودن دهنده)) می گویند یعنی خصوصیات موهای ناحیه دهنده مو نسبت به خصوصیات نواحی گیرنده غالب هستند. این پدیده اساس كاشت مو را تشكیل می دهد.
در اینجا ذكر این نكته مهم است كه اصطلاحات كاشت مو، كاشت موی طبیعی ، پیوند مو و پیوند موی طبیعی همگی یك معنی می دهند . اصطلاح ترمیم مو نیز گاهی مترادف با اصطلاحات مذكور بكار می رود ولی در كشور ما ترمیم مو بیشتر به استفاده از مو های مصنوعی و كلاه گیس اطلاق می شود.
در روند كاشت مو مو های دائمی مجددا در نواحیی كه مو ها در انجا نازك شده و یا ریخته اند توزیع می شود . در واقع هیچ موی جدیدی اضافه نمی شود بلكه موهای موجود از محل به محلی دیگر جابجا می شوند. بنابراین هرگز حجم و تعداد مو ها افزایش نمی یابد .

با این وجود وقتی فردی توسط یك پزشك ماهر و با تجربه تحت عمل پیوند مو قرر گرفته باشد بنظر میرسد كه تعداد موهای او به طور قابل توجهی بیشتر شده است.
كاشت مو در حالی كه تمرین خلق زیبایی است یك شاهكار تكنیكی نیز هست . توزیع مجدد مو در سر همانند نقاشی یك تابلوی هنری است .

پزشك باید نهایت سعی خود را در ایجاد ظاهری بسیار نزدیك به نمای طبیعی انجام دهد كه این مهم باید هماهنگ با میزان موی قابل استفاده برای كاشت مو، خصوصیات و ویژگی های موی بیمار و مهمتر از همه اهداف بیمار می باشد .
همانند سایر انواع جراحی های زیبایی در كاشت مو نیز هنر به اندازه تكنیك جراحی اهمیت دارد. پزشك جراح پیوند مو باید اطلاعات كاملی از آناتومی صورت بداند و نیز دارای مهارت های پایه در جراحی بوده و در عین حال دانش كافی نسبت به تكنیك های مختلف كاشت مو را داشته باشد.
او همچنین باید مسلط به فیزیولوژی مو بوده و اطلاعات كاملی از عوامل موثر بر وضعیت پوست سر داشته باشد و از آخرین دستاوردهای علمی در زمینه كاشت مو آگاهی داشته باشد.
در نهایت یك پزشك متخصص كاشت مو باید در مورد هر بیمار به دقت مطالعه كرده و روند انجام كاشت موی اورا طوری مدیریت نماید كه مطابق با خصوصیات منحصر به فرد او بوده و نیازهای وی را نیز برآورده سازد.

کاشت مو

کاشت مو

نحوه ی کاشت مو

کاشت مو به صورت یک عمل سرپایی و بدون بیهوشی همراه با بی حسی موضعی بوده و شخص متقاضی کاشت مو در حین عمل هیچگونه دردی حاصل از موهای که روی سرش کاشته می شود را حس نمی کند.

پس از اتمام یک جلسه کاشت مو ( که حدود 3-8 ساعت طول می کشد) به مدت یک روز پانسمان مناسبی روی سر گذاشته میشود و بیمار فردای آن روز جهت تعویض پانسمان و ویزیت جراح و شستشوی سر مراجعه می کند.

بیمار در روز دوم بعد از عمل می تواند به حمام برود. اما دلمه هایی در محل کاشت مو ایجاد شده که نباید دستکاری شود و این دلمه ها تا روز پانزدهم از بین می روند.

موهای کاشته شده به مدت 2 هفته رشد می کنند که این اتفاق نشان دهنده گرفتن پیوندهاست و موفقیت آمیز بودن جراحی کاشت مو میباشد.

اما درصد زیادی از موهای کاشته شده از هفته سوم شروع به ریزش کرده ولی ریشه موها زنده می ماند و موهای جدید ازماه دوم به بعد ظاهر می شوند که در ابتدا این موها نازک و کرکی شکل بوده و به مرور ضخیم می شوند.

در اغلب افراد همراه با ریزش موهای کاشته شده تعدادی از موهای قبلی بیمار در اطراف محل کاشت مو نیز وارد فاز استراحت شده و ریزش پیدا می کنند و محل کاشت مو برای مدتی (شاید تا حدود 4 ماه) کم پشت تر از سابق دیده می شود، این حالت شوک نامیده شده و موقتی است و با بیرون آمدن موها از حالت استراحت و رشد موهای کاشته شده تراکم مورد انتظار ایجاد می شود.

موهای کاشته شده در 6 ماه اول نازک، کرکی و کم تراکم ظاهر می شوند و از ماه ششم به بعد موها پر پشت تر شده و تا 12 ماه کامل می شوند.

کاشت مو

نحوه کاشت مو

مناسب ترین روش کاشت مو

بهترین روشی که تا به حال برای کاشت مو معرفی شده است و آخرین روش کاشت مو می باشد روش Sut است. مهم نیست در چه فصلی کاشت مو را انجام می دهید، روش SUT در فصلی از سال قابل انجام است و دارای مزایا و ویژگی های بسیار زیادی است

از جمله :

  • برداشت گرفت ها بصورت کاملا اتوماتیک بدون آسیب رسیدن به گرفت های همسایه و در نتیجه
  • برداشت گرفت های بیشتر
  • تراکم فوق العاده کاشت مو که تا 14000 تار مو را می توان در یک جلسه با این روش کاشت.
  • بدون جراحی و خونریزی و بدون درد و عوارض جانبی
  • خط رویش بسیار طبیعی بطوریکه هیچ کس دیگری متوجه کاشت مو نخواهد شد.
  • نکته مهم بعدی انتخاب کلینیک کاشت مو است. کلینیک کاشت و ترمیم موی رنسانس با بیش از 15 سال سابقه درخشان و صدها عمل کاشت مو موفق و رضایت صد در صدی متقاضیان، خیال شما را از موفق بودن کاشت مویتان راحت می کند.
کاشت مو

مناسب ترین روش کاشت مو

دلایل ریزش مو بعد کاشت

ریزش موی بعد از کاشت مو نیز یکی از عوارض طبیعی بعد از کاشت مو می باشد که کاملا طبیعی است و جای هیچ نگرانی وجود ندارد.

موهای تازه کاشته شده از ابتدا یعنی روز اول که پانسمان سر شما باز می شود شروع به رشد خواهند کرد و این رشد که حدود 1 الی 2 میلیمتر می باشد تا حدود روز بیستم ادامه خواهد داشت.

بعد از 20 الی 40 روز پس از عمل کاشت مو با هرکدام از روش های مختلف کاشت مو، موهای کاشته شده بطور میانگین از 80 تا 100 درصد شروع به ریزش می کنند که در این میان ممکن است استثنا وجود داشته باشد که 40 تا 60 درصد موهای کاشته شده بدون ریزش به رشد خود ادامه می دهند.

اما 97 درصد کسانی که عمل کاشت مو را انجام داده اند با این ریزش مواجه شده اند.

پس از این ریزش موها به مدت تقریبا 3 ماه به حالت خواب می روند و تقریبا بعد از ماه چهارم رشد طبیعی موهای کاشته شده آغاز می شود.

موهای کاشته شده بعد از حدود 8 الی 9 ماه به چرخه رشد طبیعی خود رسیده اند. موهای جدید شما ضخامت بیشتری نسبت به موهای همجنس دیگر خود دارند که این باعث پوشش بهتر نواحی کم پشت می شود.

در این حین قسمت دهنده مو یا همان کاشت مو نیز بهبود می یابد و حالا شما می توانید دیگر موهای خود را کوتاه و یا اصلاح کنید.

در سال اول کاشت مو موهای شما ممکن است به علت زخم هایی که در ناحیه کاشت شده وجود دارد بصورت کمی فر و پیچ خورده باشند که با بهبود کامل این مسئله نیز برطرف خواهد شد.

پس از این دیگر موهای شما ظاهری کاملا طبیعی را خواهند داشت و شما پس از مدت ها از ظاهر خود راضی خواهید بود.

پس بیان مجدد این مسئله که ریزش موها بعد از کاشت مو طبیعی می باشد و نگرانی شما در مورد آن بی مورد می باشد، می تواند شما را امیدوار کند برای داشتن موهایی پرپشت و طبیعی که همیشه باعث زیبایی ظاهرتان خواهند بود.

نکته مهم ریزش مو از ساقه بعد از کاشت مو طبیعی است، اما اگر موی شما همراه با ریشه جدا شود یا دچار ریزش شود حتما باید با پزشک متخصص خود مسئله را در میان بگذارید.

کاشت مو

ریزش مو بعد کاشت

کاشت مو در زنان

زمانی که از ریزش مو و مشکلات بعد از آن صحبت می شود، ناخودآگاه تصور می کنیم که این مشکل تنها برای مردان رخ می دهد. شاید به این خاطر که همیشه مردان را با موهای کم پشت و طاس دیده ایم و کمتر پیش آمده که یک خانم با موهای کم پشت دیده شود. در حالی که ریزش مو بدون توجه جنسیت و در هر دو جنس مرد و زن رخ می دهد.

کاشت موی طبیعی در هر دو جنس زن و مرد به یک شکل انجام می شود. برای اینکار ابتدا محل مورد نظر با استفاده از داروهای موضعی بی حس شده و سپس گرافت ها در آن ناحیه کاشته می شوند.

پانسمان محل برداشت گرافت در خانم ها به همان شکلی که در مردان انجام می شود، صورت می گیرد. در پایان کاشت مو نیز، ممکن است در قسمت پیشانی متورم شود اما پس از گذشت چند روز مجدد به حالت قبل باز می گردد.

موهای طبیعی که برای خانم ها کاشته می شود پس از سه ماه رشد طبیعی خود را آغاز می کند و نهایتا با گذشت 9 ماه، حجیم و خوش حالت می شوند.

یک نکته ضروری برای کاشت مو در خانم ها، انتخاب درست پزشک و متخصص کاشت می باشد. قبل از اینکه فرآیند کاشت مو صورت بگیرد، باید معاینات لازم انجام شود تا موها به شکل بهتری کاشته شوند.

همچنین از آنجا که ظرافت و زیبایی مو در خانم ها اهمیت بیشتری دارد، باید پزشک به کار خود تسلط بیشتری داشته باشد تا نتیجه کار مطلوب بیمار باشد. از جمله مواردی که باید در کاشت موی طبیعی برای خانم ها رعایت شود می توان به تراکم گرافت های مو، نازک یا کلفت بودن ریشه موهای کاشته شده و رنگ آنها اشاره کرد.

همچنین بخوانید:
کاشت مو

کاشت مو در زنان

سن مناسب کاشت مو

سن مناسب کاشت مو به دو عامل کلی بستگی دارد , یکی جنسیت و دیگری علت طاسی.

برای خانم ها و افرادی که به دلیل صدمه دیدن پوست سر دچار طاسی شده اند، محدودیت سنی وجود ندارد. سن مناسب بیشتر برای آقایانی مطرح می شود که از ریزش موی ژنتیکی (آلوپسی آندروژنی یا ریزش مو با الگوی مردانه) رنج می برند. در مورد این افراد بهتر است کاشت مو در سنین بالاتر از ۲۵ سالگی انجام شود.

در متقاضیان جوان نمی توان پیش بینی کرد که نواحی بانک مو در آینده چه وضعیتی خواهد داشت. اگر ریزش مو در نواحی بانک مو ثبیت نشده باشد، یعنی افتراق بین موهای دائمی و موهایی که در آینده دچار ریزش خواهند شد، دشوار است. در این صورت ممکن است موهای کاشته شده، نسبت به ریزش مقاوم نباشند و بریزند. به علاوه اگر ریزش مو به طاسی های شدید ختم شود، بانک مو هم خالی شده و جای زخم کاشت مو قابل رویت می شود.

هرچه ریزش مو در سنین پایین تری آغاز شود، احتمال این که به طاسی های شدیدتری ختم شود بیشتر است. اگر متقاضی جوان در آینده دچار طاسی شدید شود، رسیدن به تراکم هایی که او را راضی می کند، باعث کم پشت شدن موهای سر در سنین بالا می شود که ظاهر بسیار ناخوشایندی دارد.

کاشت مو

سن مناسب کاشت مو

عوارض بعد از کاشت مو

این عوارض در بیماران مختلف، متفاوت است. شاید پس از عمل کاشت برای برخی از بیماران هیچ مشکلی به وجود نیاید و عده ای دیگر یک یا چند مورد از عوارض زیر را تجربه کنند.

تورم پس از جراحی

یکی از رایج ترین عوارض کاشت مو که اغلب بیماران پس از عمل جراحی با آن مواجه می شوند، تورم پس از جراحی است که در اثر تجمع مایع میان بافتی در زیر پوست حادث می شود و موضع تحت درمان شروع به خاریدن می کند. در حال حاضر علت مشخصی برای این عارضه کشف نشده اما در سال ٢٠١۴ مطالعه ای صورت گرفت و در مجله بین المللی Trichology منتشر شد که نشان می داد ۴۷/۴۲درصد بیماران پس از کاشت مو به این عارضه دچار می شوند. در این پژوهش عواقب کاشت مو در ۷۳ بیمار بررسی و مطالعه شد. این ورم پس از مدت زمان کوتاهی با بیرون کشیدن مایع میان بافتی برطرف می شود و خوشبختانه با چند مرحله درمان می توان از شر این عارضه خلاص شد و برای مدت زمان طولانی فرد را گرفتار نخواهد کرد.

خونریزی

در مطالعه ای که پیش تر بدان اشاره شد، ۳۷/۱درصد بیماران در حین عمل جراحی به شدت خونریزی می کنند. خونریزی های شدید در طول کاشت مو شایع نیست و اغلب در نتیجه اشتباه جراح یا بی تجربگی او رخ می دهد.

التهاب فولیکول مو

بر اساس مطالعه فوق الذکر، از دیگر عوارض رایجی که بیماران پس از کاشت مو با آن دست و پنجه نرم می کنند، التهاب فولیکول مو است. این عارضه به شکل جوش یا زخم در محل کاشت مو ظاهر می شود و در نتیجه آن فرد به شدت احساس ناراحتی و خارش می کند و به زیبایی اش خدشه وارد می شود. این مطالعه نشان می دهد ۲۹/۲۳درصد بیماران به عارضه التهاب فولیکول مو دچار می شوند.

نازک شدن تار مو

در بسیاری موارد کاشت مو تأثیرات منفی و نامطلوبی بر محلی به جای می گذارد که از آن ناحیه تار مو برداشته می شود. نازک شدن تار موی این قسمت کاملاً رایج و متداول است و این مسئله برای بیماران دل نگرانی های بسیاری به بار آورده چرا که آنها می خواهند موهای از دست رفته خود را بازیابند و حال قسمت دیگری از سرشان دچار ریزش مو می شود و بی تردید چنین اتفاقی به مذاقشان خوش نخواهد آمد. در اغلب این موارد نازک شدن تارهای مو دیری نمی پاید و پس از گذشت مدت زمان کوتاهی موی فرد با ضخامت طبیعی و همیشگی شروع به رشد می کند.

لیکن پلانوپیلاریس (LPP)

شکل بسیار حاد التهاب فولیکولی است که باعث التهاب شدید فولیکول های مو و پیدایش شمار کثیری زخم در محل کاشت مو می شود. در سال ٢٠١٢ مطالعاتی در این زمینه صورت گرفت و در مجله انگلیسی Dermatology منتشر شد که نشان می داد این عارضه ممکن است در نهایت به آلوپسی (ریزش بخشی یا تمامی موهای یک نقطه) منجر و ریزش موها بیشتر و وخیم تر شود. اما لیکن پلانوپیلاریس یکی از عوارض نه چندان متداول کاشت مو به شمار می رود. در مطالعات فوق تنها ٧ بیمار در نتیجه کاشت مو به این عارضه مبتلا شدند که البته هیچ یک از آنها پیش از انجام این جراحی سابقه ابتلا به لیکن پلانوپیلاریس را نداشته اند.

خارش

به هنگام کاشت مو، شکاف های بسیار ریزی در پوست سر ایجاد می شود، به همین علت صدها یا بعضاً هزاران فولیکول مو جراحت بر می دارند که این امر به نوبه خود سبب می گردد ناحیه تحت جراحی بخارد. اما بیماران نباید این ناحیه را بخارانند وگرنه زخم ها کنده می شوند و مدت زمان لازم برای التیام زخم ها افزایش می یابد. شستشوی روزانه مو با شامپوهای مخصوص و بدون عطر خارش را کم کرده و تسکین می دهد.

بی حسی

بر اساس مطالعه ای که در سال ٢٠١۴ در مجله بین المللی Trichology منتشر شد، ١٠ درصد بیماران پس از کاشت مو در محل جراحی یک نوع بی حسی را تجربه می کنند که تا هفته ها ادامه خواهد داشت اما در زمره عوارض موقت و زودگذر کاشت مو قرار می گیرد و به مرور زمان بدن خود را با شرایط موجود وفق می دهد و این بی حسی برطرف می شود.

سکسکه

۴ درصد بیماران پس از کاشت مو دچار سکسکه می شوند اما نمی توان سکسکه را از جمله عوارض رایج این نوع جراحی دانست. انجمن ترمیم مو علت سکسکه پس از کاشت مو را تحریک موضعی پایانه های عصبی در حین جراحی اعلام کرده است. با تحریک شبکه عصبی گردن، فرد به سکسکه می افتد. به همین خاطر است که پس از جراحی برای فرد داروهای استروئیدی تجویز می شود تا مبادا فرد به سکسکه دچار شود.

کیست ها

این کیست ها غالباً در محل کاشت مو شکل می گیرند و در مواقعی که حجم زیادی مو کاشته می شود احتمال پیدایش این کیست ها افزایش می یابد. سایز این کیست ها متفاوت بوده و غالباً بنفش رنگ هستند.

خوشبختانه این کیست ها خوش خیم بوده و پس از ٢ تا ٣ هفته ناپدید می شوند.

از دیگر عوارض ناخوشایند کاشت مو؛ زخم شدن

غالباً در محل اهدای مو زخمی عرضی یا برآمده شکل می گیرد. احتمال پیدایش زخم های برآمده بسیار کم است اما در ١۵ درصد بیماران زخم های عرضی مشاهده می شود.

برای آن که این زخم ها به زیبایی ظاهری فرد لطمه ای وارد نکنند، بهتر است با موهای اطراف محل تحت درمان، زخم ها را پوشاند و از نظر مخفی کرد اما در پاره ای مواقع دیگر مویی در این قسمت نمی روید.

گاهی اوقات نمای کریه زخم، فرد را آزرده خاطر می کند و او چاره ای نخواهد داشت جز آن که موهایش را زیاد کوتاه نکند تا زخم هایش توی دید نباشند.

کاشت مو

عوارض بعد کاشت مو

بهترین فصل کاشت مو

دوستانی که تمایل دارند کاشت مو انجام دهند شاید عبارت بهترین فصل کاشت مو را شنیده باشند که برخی ار مراکز غیر مجاز جهت تبلیغات و جذب متقاضی از هر ترفندی استفاده می کنند توجه داشته باشید که از نظر عملی هیچ فاکتور و المانی که تحت تاثیر انتخاب بهترین فصل برای کاشت مو باشد وجود ندارد.

یعنی در واقع فصلی برای انجام کاشت مو وجود ندارد که فقط در آن فصل کاشت مو انجام شود یا فصلی وجود ندارد که نباید در آن کاشت مو انجام داد.

عمل کاشت مو در هر فصلی که انجام گیرد نتایج یکسانی خواهد داشت تنها تفاوت آن در این است که اگر مثلا در فصل بهار عمل کاشت مو را انجام دهید، نتایج آن را در فصل پاییز یا زمستان مشاهده می کنید یا اگر در فصل پاییز پیوند مو را انجام دهید نتایج آن در بهار و تابستان به شما نشان داده خواهد شد.

اما نکته حائز اهمیت این است که زمانی که تصمیم به کاشت مو گرفتید در انجام آن تعلل نکنید چرا که هرچه زودتر اقدام به کاشت مو طبیعی نمایید زودتر نیز از نتیجه آن و رویش موهای جدید خود لذت خواهید برد.

مسئله مهم دیگر انتخاب کلینیک و همچنین روشی است که برای کاشت موی خود انتخاب می کنید اینکه تجهیزات کلینیک کاشت مو به روز بوده و از بهترین روش استفاده گردد.

کاشت مو

بهترین فصل کاشت مو

دوران نقاهت کاشت مو

یکی از بزرگترین مشکلاتی که افراد پس از کاشت مو به روشهای سنتی FIT و FUT دچار می شوند به غیر از خونریزی های در حین عمل ، بیهوشی های گاه و بی گاه و همچنین بخیه و برداشت فلپ مهمترین آن دوران نقاهت پس از کاشت مو می باشد.

به گفته برخی از بیماران که از روش های FIT و FUT برای کاشت موی خود استفاده می کردند حداقل دو الی سه هفته به دلیل جراحت و خونریزی و دردهای متوالی مجبور به خانه نشینی بودند بلکه بتوانند پس از مدتی از شدت این عوارض ها بکاهند.

به غیر از این تورم صورت و زیر چشم از دیگر مشکلاتی است که باید این عزیزان با آن دست و پنجه نرم می کنند.

اما روش کاشت مو به روش SUT هیچ یک از عوارض حین عمل کاشت مو مانند: جراحی ، بیهوشی ، خونریزی و ... را دارا نمی باشد و مهمتر از همه ی آنها هیچ دوران نقاهتی ندارد بطوریکه فرد می تواند فردای کاشت موی خود بدون هیچ تورمی حتی به سرکار رفته و طبق روال گذشته به کار خود ادامه دهد که این مورد از مزیت های ویژه این روش می باشد.

کاشت مو

دوران نقاهت کاشت مو

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید