هتل ۱۵۰۰ساله جهان در ترکیه قرار گرفته است که یک هتل سنگی می باشد اتاق های این هتل با روتختی ها و فرش و وسایل رنگی تزیین شده اند و دارای دودکش های جن و پری می باشد

هتل ۱۵۰۰ساله جهان

هتل ” پری دودکش” ، هتلی سنگی با قدمت ۱۵۰۰ ساله است که جادوی پری ها هنوز هم در آن جریان دارد.

هنوز هم زیباست، محیطی صمیمی و آرام دارد برای خانواده و زوج هایی که ” کاپادوکیا ” ترکیه را برای سفر انتخاب کرده اند. اتاق ها با روتختی، فرش و وسایل رنگی تزئین شده اند و شما می توانید با کتری برای خود چای آماده کرده و اینجا را مانند خانه خود بدانید.

فضای گرم و صمیمی این هتل که در دل کوهستان و سنگ های توفا بنا شده، با اتاق هایی با دکوراسیون سنتی و ظرفیت های مختلف، که دارای تمامی امکانات رفاهی، اینترنت رایگان و تراسی رو به منظره ای زیبایی از دره ی کاپادوکیا هستند، همگی جادوی پری ها را به شما یادآور می شوند.

هتل ” پری دودکش” ، هتلی سنگی با قدمت ۱۵۰۰ ساله است

 

تاریخچه هتل ۱۵۰۰ساله جهان

اینطور که تاریخچه هتل می گوید، اتاق هایی که مهمانان شب را در آن می گذرانند، قسمتی از صومعه ای پنهان شده در دل سنگ هایی است که ۱۵۰۰ سال قدمت دارد و چه چیزی بهتر از اقامت در هتلی تاریخی آن هم در شهری تاریخی.

اما نگران نباشید، در اینجا به هیچ وجه حوصله ی شما سر نمی رود، می توانید برای بازدید از دودکش های جن و پری کمی کوهپیمایی و یا اسب سواری در دره را تجربه کنید و یا شب را به تماشای ” رقص سماع ” بروید. از همان ساعات اولیه صبح هم آسمان ، از بالن های زرد و سبزی که گردشگران را برای تماشای هرچه بهتر دره به ارتفاع برده اند، رنگی می شود.

در اینجا به هیچ وجه حوصله ی شما سر نمی رود

 

منطقه کاپادوکیا که در مرکز منطقه آناتولی ترکیه واقع شده است، با دره های تنگ و باریک، تپه ها و صخره های تشکیل شده غیرطبیعی اش در نتیجه باران های فرسایشی و صدها سال باد از سمت دشت های پوشیده از گدازه مابین کوه های آتشفشانی ارسیس ، ملندیز و حسن ، به همراه غارهای مسکونی و شهرهای حفاری شده در زیر زمین، منظره ای «آن دنیایی» دارد.

منطقه کاپادوکیا که در مرکز منطقه آناتولی ترکیه واقع شده است

 

معرفی منطقه کاپادوکیا

این کوه ها که آتشفشان های فعالی دارند، آخرین بار ۲ میلیون سال پیش فوران کردند. با نشستن این گدازه ها در دره های محصورشده توسط کوه ها، لایه نرمی به صخامت ۱۵۰ متر تشکیل شده است. رودخانه ها، سیلاب های جاری شده از دامنه دره ها و بادهای نیرومند این تشکیلات زمین شناختی را که شامل لایه هایی از خاکسترهای آتشفشانی می شود، فرسایش داده و اشغال عجیب و غریبی به نام دهانه آتفشانی ایجاد کرده اند.

اینها اشکالی مثل قارچ شکل، نوک تیز، کلاهک دار و مخروطی به خود می گیرند. ساکنان ماقبل تاریخی این منطقه کوشویوک ها (پشته کوسک) در نیغده، آکسارای آسیکلی (آق سرای عاشیق لی)، غار نِوشهر سیولک و در جنوب شرق، کولتپ ، کانیس و آلیسار در اطراف قیصریه می باشند.

اتاق ها با روتختی، فرش و وسایل رنگی تزئین شده اند

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید