شاید برای بسیاری از ما ایرانی ها به دلیل مسافت دوری که از کشور مکزیک داریم غذاهای خوشمزه این کشور ناشناخته باشد. اما به لطف فضاهای مجازی این روزها آشنایی با غذاهای ملل مختلف در دسترس همه قرار دارد اگر شما هم به دنبال یک همبرگر متفاوت هستید  همبرگر مکزیکی یک روش بسیار خوشمزه و لذیذ برای پخت همبرگر است.

همبرگر مکزیکی

مکزیکی ها نوعی همبرگر در برنامه غذایی خود دارند که با کمال تعجب در آن از هیچ نوع گوشتی استفاده نشده است بنام همبرگر مکزیکی. پایه آن سیب زمینی و برنج است. طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.

مواد لازم:

۴ عدد سیب‌زمینی

۲ /۱ ق چ فلفل ۲ ق س

پودر سوخاری خشک یا ۶ عدد بادام‌زمینی

تخم گشنیز به میزان لازم

۲ پیمانه برنج پخته شده

رب گوجه‌فرنگی به میزان لازم

طرز تهیه همبرگر مکزیکی

 

۲ برگ کاهو برگ برای تزئین

آووکادو و چیپس ترتیلای خرد شده برای تزیین

نان تست به میزان لازم روغن زیتون ،

سس مایونز کم چرب برای روی همبرگر به ، به میزان لازم

نمک و ادویه به میزان لازم

روش تهیه همبرگر مکزیکی:

۱٫ ابتدا سیب‌زمینی‌های شیرین را شسته و پوست بگیرید؛ سپس سینی فر را آماده کرده و کف سینی را با روغن زیتون کمی چرب کنید و سیب‌زمینی‌ها را با فاصله روی سینی بچینید و به آنهانمک و ادویه بزنید.

۲٫ فر را روشن کنید، در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد و قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه سیب‌زمینی‌ها را درون فر قرار داده و سپس آنها را چک کنید؛ اگر سیب‌زمینی‌ها نرم و طلایی‌رنگ شده بود آنها را از داخل فر بیرون آورده و با یک چنگال نرم بودن آن را امتحان کنید. سیب‌زمینی‌های آماده شده را با یک گوشت‌کوب یا چنگال به شکل پوره در آورید و در یک کاسه بزرگ بریزید.

۳٫ حالا برنج پخته شده، تخم گشنیز پودر شده، فلفل، پودر سوخاری و رب گوجه را با آن مخلوط کنید تا یک شکل خمیری به دست آورید؛ مواد آماده شده را با قالب یا با دست به ۴ قسمت تقسیم کنید، به آن شکل بدهیدو مجدد آنها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

کاهو

 

۴٫ برای مزه‌دار کردن همبرگر مکزیکی خود از سس مایونز کم‌چرب استفاده کنید. به همین ترتیب برگ کاهو را روی نان تست قرار داده و روی هر یک از آنها همبرگر آماده شده خود را قرار دهید. روی همبرگرها را سس مایونز بریزید و سپس آووکادوها را به همراه چیپس ترتیلا روی آنها خرد کنید.

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید