چرا کاشت ناخن انجام بدهیم

یکی از خدمات زیبایی که در حال حاضر در سالن های زیبایی بسیار پرطرفدار و محبوب است کاشت ناخن می باشد. کاشت ناخن چیست؟ مزایا و معاین آن چیست، چه مزایایی دارد؟ بیشتر خانم ها مایل هستند که ناخن های زیبایی داشته باشند بعضی از افراد به علت حالت نامناسب ناخن ها ناچار به کاشت ناخن هستند. اگر قصد دارید کاشت ناخن را انجام دهید بهتر است مقاله زیر را از دست ندهید.

دلایل استفاده از کاشت ناخن

از دلایل استفاده از کاشت ناخن می توان به مهم ترین آن که نداشتن ناخن مناسب و زیباتر شدن ناخن ها، نام برد . اما بیشتر بانوانی که از کاشت ناخن استفاده می کنند بخاطر این است که ناخن های طبیعی مستعدی برای رشد ندارند یا شکل ناخن برای بلند شدن مناسب نیست وبه طور ارثی ناخن های نا مناسبی دارند

کاشت ناخن

کاشت ناخن

افراد مناسب کاشت ناخن کسانی هستند که به دلیل اینکه ناخن هایشان دارای عیب و مشکل است ، یعنی ناخن هایشان به طور ژنتیک دارای ایرادی است و ظاهر خوبی ندارد اما بعضی از آنها صرفا برای زیبایی و برخی دیگر به دلیل مشکلات ناخن هایشان، برای نمونه برای پوشاندن ناخن هایی که به گفته خودشان رنگ و فرم زیبایی ندارند. استفاده از کاشت ناخن برای افرادی که ناخن های ضعیف و شکننده دارند و همچنین افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند بسیار مناسب است چون مانع جویدن ناخن می شود.

انواع ناخن مصنوعی در اندازه های گوناگون و در رنگ های طبیعی و زیبا ومتنوعی وجود دارد. کاشت ناخن باید با دقت وزیر نظر متخصص انجام پذیرد ، افرادی که عمل کاشت ناخن انجام می دهند باید کاملا با ابزار و مواد کاشت آشنا باشند.

کاشت ناخن چیست ؟

کاشت ناخن نوعی تزیین و آرایش روی سطح ناخن است که در آن به چند روش نوعی از مواد، به شکل ناخن مصنوعی روی ناخن طبیعی فرد با ماندگاری طولانی چسبانده می شود. برای ایجاد یک سطح مناسب روی ناخن طبیعی برای کاشت باید ناخن های فرد را به وسیله سوهان برقی تراش داد تا جایی كه از ناخن فقط یک لایه خیلی نازك باقی بماند.

کاشت ناخن

کاشت ناخن

برای اینکه ناخن کاشته شده طبیعی جلوه کند برجسته نباشد ناخن را می تراشند در كاشت ناخن به هر چه برجستگی كمتری داشته و به ناخن طبیعی شباهت بیشتری خواهد داشت در اصطلاح خوب كاشته شده است. البته یک کاشت خوب علاوه بر، داشتن ظرافت و زیبایی باید دوام و استحکام بالایی نیز داشته باشد.

روش های کاشت ناخن به طور کلی به روش های زیر تقسیم می شود :

1- یکی از روش های کاشت ناخن استفاده از ناخن هایی از جنس پلاستیک که در فروشگاه های لوازم آرایش و داروخانه ها عرضه می شود وبه این نوع کاشت ناخن ، کاشت قالبی می گویند

2- ناخن پودری دومین نوع کاشت ناخن است که از پودرهای کاشت ناخن که روی ناخن طبیعی فرد قرار می دهند .

3- کاشت ناخن ژله ای که از ژل های UV استفاده می کنند و امروزه یکی از پرطرفدارترین روش های کاشت محسوب می شود

اگر بخواهیم تمام روش های کاشت ناخن را نام ببریم به قرار زیر است که به طور کلی از پودر وژله برای تمامی روش ها استفاده می شود :

همچنین بخوانید:

1- کاشت ناخن پودری

2- کاشت ناخن ژله ای

3- کاشت ناخن قالبی یا دوآل

4- کاشت ناخن به روش فیبر یا گیاهی

5- کاشت ناخن اکلیلی

6- کاشت ناخن آکواریوم

7- کاشت ناخن دیپینگ

8- لمینیت ناخن یا لاک جلیش ( ژلیش)

9- کاشت ناخن سیلک

10- کاشت ناخن میکس

11- کاشت ناخن فرنچ یا فرنچ دائمی

12- کاشت ناخن بیبی بومر یا کاشت هایلایت

13- کاشت ناخن مرمریت

14- کاشت ناخن قالبی

15- کاشت ناخن موقت یا تیپ گذاری

یکی از بی کیفیت ترین انواع کاشت ناخن کاشت قالبی است .در این روش کاشت ناخن، مواد کاشت را بر روی ناخن مصنوعی قرار می گیرد،بعد مواد ضد قارچ را روی ناخن های طبیعی قرار می دهند و درآخر ناخن مصنوعی را روی ناخن طبیعی قرار داده و برای مدتی آن را فشار می دهند تا بخوبی به هم بچسبند.

در طی اجرای این نوع کاشت ناخن طبیعی احتیاج به سوهان کشی ونازک شدن ندارد همین امر سبب می شود بعد از مدت کوتاهی زیر لایه های ناخن هوا قرار می گیرد. کاشت ناخن قالبی به اشخاصی که ناخن های پراکنده و یک شکل ندارند

کاشت ناخن

کاشت ناخن

اصلاً پیشنهاد نمی شود زیرا برای زیبا یی بیشتر وطبیعی بودن کاشت ناخن در روش قالبی کاشت ناخن، باید تمام ناخن های دو دست به یک شکل باشند، اگر این چنین نباشد کاشت ناخن به شکل مرتبی انجام نخواهد شد. به دلیل ضخیم بودن این نوع ناخن، کار از حالت طبیعی خود خارج می شود. کاشت ناخن قالبی بهتر است روی انگشت های استاندارد کار کرد.

نکته مهم این است که احتمال هوا گرفتن کاشت ناخن قالبی زیاد است ، ماندگاری کاشت ناخن قالبی کم می باشد و نسبت به روش های دیگر کاشت ناخن، مواد بیشتری مورد استفاده قرار می گیرد.

کاشت ناخن پودری

در کاشت ناخن پودری ابتدا ناخن مصنوعی کاشت که همان تیپ است از اوایل ناخن طبیعی می چسبانند و به اندازه ای که فرد تمایل دارد ناخن کوتاه می شود یکی از ویژگی های ناخن پودری این است که از لحاظ زیبایی و مقاومت مقام نخست را در بین روش های کاشت به خود اختصاص داده است ،

کاشت ناخن

کاشت ناخن

در کاشت ناخن پودری بعد از قرار دادن ناخن مصنوعی مواد به ضد قارچ و در آخر هم به مواد کاشت آغشته می شود. در کاشت پودری ناخن، ناخن کاشته شده در آخر کاربه سوهان کاری دقیق و فراوان نیاز دارد. سرعت کاشت ناخن پایین است وبه همین دلیل این روش به بانوانی که وقت و حوصله کافی ندارند این روش کاشت پیشنهاد نمی شود .

کاشت ناخن ژله ای

شیوه کاشت ناخن ژله ای با کاشت ناخن پودری شبیه به هم است. مواد ژله ای آماده در بازار وجود دارد. در کاشت ناخن ژله ای بعد از ضد قارچ مواد ژل را روی ناخن ها گذاشته سپس برای سرعت بخشیدن به خشک شدن مواد دست در دستگاه UV قرار می گیرد.

کاشت ناخن

کاشت ناخن

تفاوت بین کاشت پودری وکاشت ژله ای در مواد مورد استفاده آنها است در روش کاشت ژله ای و پودری ، ناخن طبیعی هیچ صدمه ای نمی بیند چون وقتی که ناخن رشد می کند سالم است و رشدش متوقف نشده است و فرد احتیاج به ترمیم پیدا می کند .

در برخی موارد کاشت ناخن ژله ای برای افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند هم توصیه می شود زیرا جویدن ناخن از سرشان می افتد چون مزه بد مواد و محکم بودن ناخن سبب ترک عادت می شود . چسب ناخن آلرژی زا نیست اما ممکن است برخی به مواد کاشت ناخن حساسیت داشته باشند در صورت بروز اگزما که در پوست و باید هر چه سریع تر ناخن های مصنوعی از ناخن جدا شود .

همچنین بخوانید:

کاشت ناخن میکس

کاشت ناخن میکس ترکیبی از دو نوع کاشت پودری و ژله ای است که نام این روش کاشت حکایت از این موضوع دارد .در این روش بعد از ضد قارچ، کاشت پودری انجام می شود. بعد از سوهان کشی فقط لایه ای از ژل را روی ناخن می گذارند و آن را داخل دستگاه UV خشک می کنند.جلوه ای بسیار زیبا وطبیعی دارد .

علت ترک خوردن ناخن کاشته شده

کاشت ناخن

کاشت ناخن

1- یکی از علت های ترک خورن ناخن قرار گرفتن در محیط های خشک است که این اتفاق بیشتر در کاشت ژله ای رخ می دهد.

2- اگر در روش کاشت پودری از مواد به میزان کم تراز حد معمول استفاده شود این امکان وجود دارد که ناخن کاشته شده ترک بخورد

3- اگر بیش از حد سوهان کشی انجام شود در اثر نازک شدن ناخن ترک خورده و ناخن می شکند.

4- احتمال دارد که به مرور زمان مواد مورد استفاده در کاشت ناخن نازک شوند که این مورد هم می تواند ناشی ازنا مرغوبی مواد پودر مورد مصرف باشد و یا قلموی کار خوب به لیکویید آغشته نشده که در نهایت پودر به خوبی خیس شده و جذب صدف شود.

افراد نامناسب کاشت ناخن

به اشخاص مبتلا به بیماری های عفونی و یا قارچی نباید کاشت ناخن انجام بدهند چون با این کار باعث پیشرفت بیماریشان ا می شود . دسته دیگر افرادی که مستعد عفونت هستند و سیستم دفاعی بدن ضعیفی دارند بهتر است کاشت ناخن را انجام ندهند.

کاشت ناخن

کاشت ناخن

زنان بادار وکسانی که ناخن های شکننده وضعیفی دارند هم کاشت ناخن برای آنها توصیه نمی شود . افراد مناسب برای کاشت ناخن کسانی هستند که به جویدن ناخن هایشان عادت دارند یا به طور ژنتیکی ناخن های نازیبا وبد فرمی دارند ویا برای زیبا تر شدن دست ها دوست دارند کاشت ناخن انجام دهند .

مراقبت های بعد از کاشت

مراقبتهای بعد از کاشت ناخن که باید انجام شود این است که با اجسام آلوده تماس نداشته باشید

مواظب باشید تا ناخن کاشته شده ضربه نبیند .

کاشت ناخن

کاشت ناخن

درانجام کارهای روزانه و موقع استفاده از مواد شوینده و آب تا حد امکان از دستکش استفاده کنید

بدون دستکش از کار با مواد شیمیایی و حلال خودداری کنید

برای دور ماندن و تشدید بیماری عفونی و قارچی از حضور در آب استخر و حوضچه های عمومی دوری کنید.

آلرژی به کاشت ناخن

آلرژی و کاشت ناخن چیست؟ برخی اوقات افراد در اثر انجام این عمل افراد دچار آلرژی به کاشت ناخن نشان می دهند. این مسئله باعث می شود که افراد که تصمیم به کاشت ناخن دارند عوارض زیر را مدنظر داشته باشند.

واکنش های آلرژیک به کاشت ناخن چیست و چرا اتفاق می افتد از آن جا که در کاشت ناخن از مواد شیمیایی استفاده می شود. باعث تحریک در ناحیه پوست اطراف ناخن ها شده و در نتیجه ایجاد قرمزی، عفونت یا تورم خواهد کرد.

از دیگر عوارض آن عفونت های باکتریایی یا قارچی است که بر اثر برخورد ناخن با سطح یا چیزی باعث می شود که ناخن از حالت طبیعی خود خارج شده و با گذشت زمان قارچ ها و باکتری های موجود در فضا وارد این شکاف ها شده که باعث عفونت می شود. علایم تشخیص عفونت این است که ناخن ها به رنگ سبز در می آیند. که در صورت بروز این مشکلات باید به پزشک مراجعه کنید.

خطرات کاشت ناخن

درست است که کاشت ناخن باعث زیباتر شدن موضع می شود اما خطراتی را نیز در پی دارد قصد داریم در ادامه خطرات کاشت ناخن پا را مورد بررسی قرار بدهیم. عوارض کاشت ناخن پا مانند ناخن دست است که امکان قارچی شدن و تورم یا امکان جا به جایی آن است.

کاشت ناخن

کاشت ناخن

از آنجا که پا در یک محیط بسته مانند کفش قرار می گیرد تبعا خطرات بیشتری به دنبال خواهد داشت. وجود یک کفش نامناسب می تواند باعث جابه جایی ناخن پا شده و ایجاد عفونت یا تورم کند. هنگام کاشت ناخن پا یتان به این امر دقت کنید اگر کوچکترین التهاب در قسمت پوست انگشتان یا اطراف آن مشاهده کردید به پزشک مراجعه نمایید.

کاشت ناخن

کاشت ناخن

لازم به ذکر است که بدانید راه حل های درمانی در مورد این مشکل بستگی نوع آسیبی دارد که به ناخن پایتان وارد شده است. در برخی موارد باید ناخن از جا درآورده شود.

عوارض کاشت ناخن چیست

مطمئنا افرادی که به دنبال کاشت ناخن هستند باید نسبت به عوارض کاشت ناخن نیز آگاهی داشته باشند این عوارض خطرناک عبارتند از

ترک و شکاف ناخن

شل شدن ناخن ها

اگزمای تماسی

عفونت های قارچی

التهاب دور ناخن

تغییر رنگ ناخن

کاشت ناخن

کاشت ناخن

برای پیشگیری از عوارض کاشت ناخن می توانید برای درمان ناخن های مشکل دارتان به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید.

برای داشتن ناخن های سالم تر می توانید توصیه های زیر را به کار ببندید

صرف روزانه بیوتین بسیار کمک کننده است

ناخن ها را به دو جهت سوهان نکشید زیرا شکننده میشوند

مواد غذایی سرشار از سیلیکون و سولفور زیاد مصرف کنید

در صورت کثیف شدن ناخن ها آن را به دقت تمیز کنید.

نوشیدن آب به مقدار لازم نیز در سلامت ناخن ها موثر است.

مصرف روزانه ی بیوتین را فراموش نکنید.

برداشتن ناخن کاشته شده

گاهی اوقات به هر دلایلی افراد تصمیم به برداشتن ناخن های کاشته شده می گیرند. برای پاک کردن کاشت ناخن می توانید از روش های ساده ای استفاده کنید. شما می توانید با روش های مختلف در منزل کاشت ناخن خود را پاک کنید. می توانید در منزل با استفاده از استون ، بافر و پولیش در کنار فویل آلومینیومی و ژل کاشت ناخن خود را پاک کنید.

کاشت ناخن

کاشت ناخن

ابتدا ناخن خود را تا حد ممکن کوتاه نمایید و سپس برق و لاک ناخن را پاک کرده و ژل را روی ناخن بمالید بعد از آن پنبه را در استون خیس کرده و بر روی ناخن هایتان بمالید بعد از آن یک قطعه از آلومینیوم را جدا کرده و دور ناخن بپیچید و تا 30 دقیقه زمان دهید تا ناخن از آن جدا شود در صورت مقاومت کار را تا زمانی که جدا شود تکرار کنید.

اگر شما جزو آن دسته از افراد هستید که با استون آلرژی دارید یا تمایل به استفاده از این ماده ی شیمیایی ندارید می توانید با استفاده از نخ دندان و خلال دندان یا چوب نازک به آرامی زیر ناخن قرار داده و آن را جدا کنید. پیشنهاد می کنیم به افراد متخصص در این زمینه مراجعه نمایید اماکنی مانند کلینیک های تخصصی پوست یا سالن های زیبایی این خدمات را ارائه می دهند.

آیا این مطلب مفید بود؟ 1
گالری تصاویر
لینک های مرجع
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید