انسولین در جهان کمیاب می شود 

مطالعات جدید نشان می دهد تا سال 2030 میلادی، ‌نیمی از 79 میلیون بیمار مبتلا به دیابت در جهان با کمبود انسولین مواجه می شوند و به این دارو دسترسی نخواهند داشت.

به گزارش پایگاه خبری ساینس دیلی، این مطالعه که توسط محققان دانشگاه استنفورد صورت گرفته بر قیمت و کاهش منابع داروهای مورد نیاز تمرکز دارد و نشان می دهد بیماران مبتلا به دیابت در آینده ای نزدیک برای تامین انسولین با مشکل مواجه می شوند.

محققان احتمال می دهند بزرگترین کمبود انسولین در آفریقا خواهد بود و تعداد بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 در آن منطقه تا سال 2030 میلادی،‌ از 700 هزار نفر به بیش از پنج میلیون نفر می رسد. 
آموزش های لازم برای پیشگیری از دیابت و کنترل بیماری ، تغییر شیوه زندگی و تغذیه و تامین دارو توسط دولت ها مهمترین عواملی است که در این راستا باید مورد توجه قرار گیرد. 
دیابت هزینه سنگینی را به خانواده ها تحمیل می کند. در بسیاری از کشورها، هزینه تزریق انسولین و نظارت روزانه قند خون ، نیمی از درآمد خانواده را صرف می کند، از طرفی نیروی کار مفید خانواده را متوقف می کند. 
دیابت به علت ناتوانی بدن در تولید یا مصرف انسولین بوجود می ‏آید. انسولین ماده ‏ای است که در لوزالمعده تولید می شود و نقش آن مصرف قند به عنوان عظیم ترین منبع انرژی بدن است. قند خون بالا به مرور زمان بر تمام اندام های بدن تاثیر می گذارد و به بیماری های قلبی، سکته مغزی، نارسایی کلیه ، نابینایی، ناتوانی جنسی و عفونت های منتهی به نقص عضو منجر می شود.

 

انسولین

 

سازمان جهانی بهداشت و فدراسیون بین المللی دیابت به مناسبت روز جهانی دیابت در سال 2018 آمار قابل تاملی منتشر کرده اند:
- بیش از 425 میلیون نفر در سراسر جهان به دیابت مبتلا هستند؛ اکثر این آمار به دیابت نوع 2 اختصاص دارد که به راحتی با فعالیت بدنی منظم و رژیم غذایی سالم قابل کنترل است. 
- از هر دو بیمار مبتلا به دیابت، یک مورد هنوز تشخیص داده نشده است که به راحتی با تشخیص اولیه و رعایت موارد ساده مربوط به سبک زندگی قابل کنترل است.
-از هر چهار خانواده، کمتر از یک مورد به برنامه های آموزشی کاربردی در زمینه دیابت دسترسی دارند. در حالی که آموزش های اولیه نقش مهمی در کنترل بیماری، بهبود نتایج و کاهش هزینه ها دارد.
نتایج این مطالعه در نشریه The Lancet Diabetes & Endocrinology منتشر شده است.

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید